BEL DIRECT 0172 212 054

Bandopwinder vervangen of band rolluik vervangen

Rolluiken zijn vaak te zwaar om makkelijk met een koord te openen en sluiten. Hierdoor kan er slijtage optreden aan de band of kan de bandopwinder de trek/draagkracht niet meer aan. Band van rolluik vervangen of bandopwinder rolluik vervangen? Hieronder volgt een korte uitleg over hoe u dit kan laten vervangen.

Band vervangen rolluik

Bij het optrekken van de rolluik kan de band voor rolluik na intensief gebruik slijten en kan uiteindelijk knappen of scheuren. Band rolluik vervangen is niet ingewikkeld en zal niet veel tijd in beslag nemen. Band vervangen rolluik moet wel nauwkeurig stap voor stap gedaan worden. In praktijk blijkt dit voor de leek toch lastig te zijn. Vervangen band rolluik kan dus tijd kosten. Wilt u geen risico lopen dat het uit de hand loopt of tijd steken in het aanschaffen van een band voor rolluik en bent u niet handig in het vervangen, dan staan onze vak medewerkers  klaar om het voor u te doen, zodat u zeker weet dat het goed gebeurd. Rolluik band repareren is eventueel ook een optie, afhankelijk van de schade.

Bandopwinder rolluik vervangen

Naast rolluik band vervangen, treedt er ook slijtage op bij de bandopwinder en zal op een gegeven moment ook de bandopwinder vervangen moeten worden. Als u dit wilt vervangen, moet u dit voorzichtig loshalen en dient u rekening te houden met de breedte van de rolluik band. Dit klusje kan zelf gedaan worden, maar wordt over het algemeen ook lastig bevonden. Rolluik bandopwinder vervangen kan ook door onze vak medewerkers verricht worden.

 

Mocht u willen weten of repareren een alternatief is, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van de nodige informatie kunnen wij kijken of een reparatie mogelijk is in plaats van de rolluikband vervangen of een bandopwinder te vervangen. In beide gevallen zullen wij uw rolluik weer volledig laten functioneren.

Contact opnemen doet u via ons contactformulier.

We leveren onze diensten en producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude. Neem even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen, als uw locatie hier niet tussenzit!

One Reply to “Bandopwinder vervangen of band rolluik vervangen”

  1. TP Minkes schreef:

    Goedemorgen

    De bandopwinder van ons rolluik werkt niet meer, waardoor het rolluik nu niet verder omhoog of omlaag getrokken kan worden.
    Repareert u ook in Krimpen aan den IJssel om de band te vervangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *