Roljaloezie op maat en Horizontale jaloezieën

Roljaloezie op maat en Horizontale jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën op maat zijn leverbaar verschillende lamelbreedtes.

  • Leverbaar in 16mm, 25mm, 50mm en 70mm
  • Ook voor schuine plaatsing
  • Geschikt voor badkamer
offerte voor meer producten aanvragen

De horizontale jaloezieën van Pals Zonwering bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling en zijn ook verkrijgbaar als roljaloezie op maat. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Van aluminium jaloezieën tot aan de houten en roljaloezie op maat, dit tijdloze product staat altijd prachtig.

Horizontale jaloezieën als zonwering

Door de horizontale lamellen van de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen.

Verschillende lamelbreedtes

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm, zo kunt u zelf kiezen voor smalle, of brede jaloezieën met horizontale lamellen op maat. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Variëren met horizontale jaloezieën

Dankzij de vele opties van de horizontale jaloezieën kan er eindeloos worden gevarieerd. Van materiaalkeuze tot aan de dikte en de kleur, er zijn keuzes genoeg voor horizontale lamellen op maat. Dit zorgt ervoor dat de jaloezieën in elk interieur passen en ze niet alleen functioneel zijn, maar ook decoratief en soms een echte blikvanger, zeker ook als roljaloezie op maat.

Speel met de lichtinval

Uiteraard kunnen de horizontale jaloezieën dicht of open gezet worden, om al het licht buiten te houden, of juist de hele kamer te verlichten. Dankzij de mogelijkheid de lamellen naar boven en onder te richten, kan echter ook bepaald worden hoe het licht de kamer binnen komt. Zet de lamellen omhoog om het licht via het plafond egaal door de kamer te laten verspreiden, of omlaag voor een meer directe lichtinval.

Horizontale jaloezieën maken elk interieur mooier

Door de juiste materialen, kleuren, en lamelbreedtes te kiezen maak je je interieur nog completer. Speel daarbij met de lichtinval, en laat de lamellen nog beter tot hun recht komen. De manier waarop je het licht de kamer in laat komen, zal elke ruimte beter tot zijn recht laten komen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak