Parasol rond 300cm

Parasol rond 300cm

Parasol met eigentijds strak ontwerp met prachtige lijnen die je tuin, balkon of terras direct een nóg beter uiterlijk geeft.

  • Vier baleinen in kruisvorm
  • Eenvoudige bediening
Parasol kleuren :
Reset

offerte voor meer producten aanvragen

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Deze parasol heeft een eigentijds en strak ontwerp met prachtige lijnen die je tuin, balkon of terras direct een nóg beter uiterlijk geeft. De design parasol is voorzien van vier baleinen in kruisvorm en is ontzettend eenvoudig te bedienen.

Opvallende hippe parasol

Een parasol met een uniek karakter. Hij is strak, modern en heeft zijn eigen, eigenwijze uitstraling. Met het unieke push-up systeem klap je deze parasol binnen twee seconden open, waarna je heerlijk in de schaduw zit onder het gegarandeerd kleurvaste ronde of vierkante doek. Eindeloos subliem genieten met een kleurvast doek dat ook na enkele seizoenen niet van kleur verschiet.

Subliem in elk aspect

Elk metalen onderdeel is geanodiseerd. Door een speciale behandeling wordt het metaal voorzien van een mooie roest- en slijtbestendige laag die licht glanst. Ook en misschien juist deze details maken deze designparasol tot een unieke aanwezigheid.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak