BEL DIRECT 0172 212 054

Somfy motor afstellen of vervangen

Somfy is een bekend merk op het gebied van motoren voor zonwering en rolluiken. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit, en ruime keuze, kiezen veel mensen voor een product van dit merk. Ondanks de kwaliteitseisen, kan er altijd iets mis gaan. Soms kunt u de Somfy motor afstellen, om problemen op te lossen. Is dit niet afdoende, dan kunt u eventueel de Somfy buismotor vervangen. Wat de beste optie is, ligt uiteraard aan de aard van het probleem!

Somfy motor afstellen

In principe worden alle Somfy motoren afgesteld in de fabriek. Dit betekent dat de eindbegrenzingen reeds zijn ingesteld. Het kan gebeuren dat de afstellingen met de tijd niet meer geheel accuraat zijn. In dat geval kunt u soms zelf de Somfy motor afstellen. Er zijn diverse handleidingen te downloaden, of op te vragen bij uw leverancier. De gespecialiseerde handleidingen zijn in principe alleen beschikbaar voor de vakinstallateur. Wilt u dus zeker weten dat uw product weer naar behoren functioneert, dan kunt u het beste contact opnemen, en dan komen wij uw somfy motor afstellen.

Somfy buismotor vervangen

Indien de Somfy buismotor afstellen het probleem niet oplost, dan kan het zijn dat de Somfy motor defect is, en kunt u eventueel de Somfy buismotor vervangen. Gelet op de kwaliteit van het product, is het echter verstandig om ons als specialist in te schakelen. In sommige gevallen is het namelijk niet nodig om de motor te vervangen, al lijkt dit wel zo voor u als gebruiker. Het kan zijn dat wij de motor alsnog goed kunnen afstellen, of, als er een klein defect is, de Somfy buismotor repareren.

Uw Somfy motor weer in perfecte staat

Nadat we op locatie zijn wezen kijken, overleggen we graag met u wat de beste optie is voor uw probleem.  Vaak blijkt dat de Somfy buismotor afstellen, of Somfy buismotor vervangen net te lastig is voor de klant om zelf te doen. Dankzij onze expertise kunnen we veel mensen blij maken met het oplossen van de problemen, zodat ze weer jarenlang vooruit kunnen met de motor! Vragen over uw motor? Stel ze gerust!

Contact openemen doet u via ons contactformulier.

We leveren onze diensten en producten o.a. in de volgende plaatsen: Boskoop, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude. Neem even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen, als uw locatie hier niet tussenzit!

2 Replies to “Somfy motor afstellen of vervangen”

  1. Dick Geerlof schreef:

    mijn rolluik motor moet vervangen worden rolluik is 147 cm hoog en 179 cm breed.
    Graag kosten opgave.

  2. Albert Sluis schreef:

    De motor van ons Zonnescherm doet het niet meer dus moet vervangen worden en gemonteerd Is een Somfly motor ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *