Overkapping aluminium

Overkapping aluminium

Aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel keuzevrijheid
offerte voor meer producten aanvragen

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland! Een hoog afwerkingsniveau en veel keuzevrijheid op het gebied van uitstraling.

Standaard is deze terrasoverkapping leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060 of 6060 mm uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan echter een breedte tot 12 meter geleverd worden! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). De 16 mm dikke polycarbonaat dakbedekking kan standaard in helder of opaal (melkwit) worden geleverd. Standaard kan er worden gekozen voor een ronde of klassieke (Victoriaanse stijl) siergoot en halfronde of vierkante staanders.

De terrasoverkapping is ook leverbaar met een verstevigd gootprofiel om een glazen dakbedekking toe te kunnen passen.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak