Overkapping luxe

Overkapping luxe

Ultieme buitenlevengevoel voor een scherpe prijs met deze luxe terrasoverkapping

  • High-end aluminium terrasoverkapping
  • Verstevigd met een stalen balk
  • Te koppelen tot 12 meter breed


offerte voor meer producten aanvragen

Voor wie wil genieten van het ultieme buitenlevengevoel voor een scherpe prijs zonder concessies te willen doen op het gebied van luxe is deze terrasoverkapping ontwikkeld. Deze high-end aluminium terrasoverkapping is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel waardoor deze kan worden uitgevoerd met dakbedekking van gelaagd glas.

Standaard is de overkapping leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060 of 6060 mm uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan de overkapping echter geleverd worden tot een breedte van 12 meter! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). Standaard kan er worden gekozen voor een ronde of klassieke (Victoriaanse stijl) siergoot en halfronde of vierkante staanders.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak