BEL DIRECT 0172 212 054

Van reparatie rolgordijn tot aan reparatie plisse hordeur

Welk soort zonwering of raamdecoratie u ook heeft gekozen, het is belangrijk dat deze zijn kwaliteit blijft behouden. Bij beschadigingen of defecten is het vaak niet nodig om een geheel nieuw product te kopen. Hieronder enkele tips van reparatie hor tot aan reparatie screens.

Zelf reparaties uitvoeren aan uw hor

Bij sommige producten is het eenvoudig om zelf enkele reparaties uit te voeren, bijvoorbeeld bij de reparatie hor voor deuren en ramen. Kleine gaatjes in de hor kunt u simpelweg behandelen door de draadjes bij elkaar te voegen met wat transparante nagellak. Grotere openingen zijn te behandelen door een extra stukje hor vast te zetten voor het gat.

Reparatie plisse hordeur

Helaas is dit niet zo eenvoudig als even een gaatje dichtmaken in de normale hor. Veelgehoord probleem bij dit soort hordeur, is het “knappen” van een van de draden. Alhoewel het mogelijk is om dit zelf te repareren, blijkt in de praktijk vaak dat er uitieindelijk toch een vakman bij moet worden geroepen. Zoek maar eens op reparatie plisse hordeur op internet, dan zult u begrijpen dat het zinvol is om de reparatie uit handen te geven! Wij helpen u hier uiteraard graag bij, dus aarzel niet om contact op te nemen.

Reparatie raamdecoratie

Bij reparatie rolgordijn gaat het vaak om het koord dat afbreekt of het mechaniscme dat niet goed meer werkt. Soms kunt u dit zelf oplossen door een nieuw koord of mechanisme te bestellen en installeren. Het kan echter een erg bewerkelijke klus zijn, waarbij de vakman u graag van dienst is. De reparatie van overige raamdecoratie en onderdelen kunt u het beste sowieso overlaten aan de specialist. Zo voorkomt u eventuele extra problemen, en weet u dat u weer jarenlang vooruit kunt met de garantie van de expert.

Zelf doen of de vakman inschakelen?

Mooie horren en raamdecoratie zijn een prachtig element van uw woning, en dat wilt u zo houden! Of het nu gaat om reparatie jaloezieen, reparatie screens, of reparatie rolgordijn, het is fijn om te weten dat u bij een vakman rerecht kunt. Pals Zonwering kan u van dienst zijn bij alle soorten reparaties, en we nodigen u daarom uit om vrijblijvend contact op te nemen!

Contact openemen doet u via ons contactformulier.

We leveren onze diensten en producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude. Neem even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen, als uw locatie hier niet tussenzit!

5 Replies to “Van reparatie rolgordijn tot aan reparatie plisse hordeur”

 1. Bianca Krijgsman schreef:

  Goedendag, het doek van onze plissé hordeur is kapot. Is dit te repareren? Wij wonen in Krimpen aan den IJssel.
  Hartelijke groet
  Bianca Krijgsman

 2. HG an den Heurik schreef:

  Wij hebben een klein scheurtje in pliseehordeur, hoe te repareren

 3. A Zwanenurg schreef:

  reparatie plisse
  3 stuks breedte 106cm hoogte 157cm
  koorden vervangen

 4. Anton schreef:

  Kan u mij helpen aan een bovenrail wit lengte 1000m
  Hoogte 60mm breedte 40mm

 5. Arnold Mulder schreef:

  Goeiemiddag het koord van ons plisse gordijn is stuk veroorzaakt door een sigaret en daardoor hangt het gordijn naar beneden kunt u dit repareren wij wonen in Vleuten ik kan het gordijn brengen als dat nodig is .gr Arnold Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *