Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat

Onze sfeervolle houten jaloezieën op maat zijn leverbaar verschillende lamelbreedtes.

  • Leverbaar in 25mm, 50mm, 65mm en 70mm
  • Privacy verhogend
  • Sierlijsten in lamelkleur
Kleur :
Reset

offerte voor meer producten aanvragen

Kwaliteit en stijlvol: Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën vormen een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een natuurlijke sfeer in het interieur. Uitgevoerd in de hoogste kwaliteit materialen, zonder twijfel zullen de jaloezieën hout aan uw verwachtingen voldoen.

Natuurlijke look met uitstekende verduistering en isolatie

Houten jaloezieën op maat bieden net zoveel privacy als gordijnen en hebben ook vergelijkbare kwaliteiten inzake verduistering, isolatie en sfeer. Het voordeel van de houten jaloezieën is de luxe, natuurlijke uitstraling. Door de materiaalkeuze en afwerking ontstaat er een warm gevoel in elke ruimte!

Alternatief voor houten shutters

Houten jaloezieën zijn een mooi alternatief voor houten shutters. Leverbaar in verschillende uitvoeringen met ieder zijn eigen specifieke en karakteristieke uitstraling. Horizontale jaloezieën hout geven elke woning een prachtige sfeer.

Verschillende lamelbreedtes

Elk interieur is anders. Daarom is het fijn om keuze te hebben in de samenstelling van de houten jaloezieën. Kleine lamelbreedtes zorgen voor een groot aantal lamellen per jaloezie. Dit kan erg mooi staan, maar bij een minimale inrichting is dit niet altijd wenselijk. Een keuze voor de prachtige 70mm lamellen is dan snel gemaakt! Er is voor elk interieur en elke wens wel een houten jalozie te vinden, want ze zijn beschikbaar in de volgende lamelbreedtes: 25mm, 50mm, 65mm en 70mm met ladderkoord of ladderband.

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak