BEL DIRECT 0172 212 054

Jaloezieën op maat met horizontale en verticale lamellen

jaloezieën worden overal in huis gebruikt, vanwege de stijlvolle, strakke maar ook romantische uitstraling die ze kunnen geven. Dankzij de vele mogelijkheden en de keuze uit horizontale en verticale lamellen, zijn ze zeer breed inzetbaar!

Horizontale of verticale lamellen

Horizontale lamellen hebben vaak een sfeervolle en romantische uitstraling. Zeker de houten jaloezieën geven een mooie tijdloze karakteristieke look aan een ruimte. Door het afstellen van de lamellen kan er goed gespeeld worden met de lichtinval. Direct de kamer in, of gebroken, door ze omhoog of naar de grond te draaien.

Verticale lamellen worden vaak gebruikt in kantoren of ruimtes waar men een strakke uitstraling wil hebben. Het licht is makkelijk geheel buiten te sluiten, net als de inkijk. Bij open ramen willen ze echter nog wel eens gaan klepperen.

jaloezieën op maat

Kies hieronder uit verticale of horizontale jaloezieën op maat. Onze jaloezieën op maat kunnen worden geleverd met lamellen op maat in diverse breedtes. Daarnaast bieden wij de jaloezie zowel met houten, kunststof, als aluminium lamellen.

Jaloezieën kopen in alle soorten en maten doe je bij Pals Zonwering! Bekijk hieronder het assortiment en kies de jaloezie van uw keuze. Vanwege de kwaliteit kan de houten jaloezie overigens ook prima in de badkamer gebruikt worden!

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Toont alle 3 resultaten