BEL DIRECT 0172 212 054

Raamdecoratie en Raambekleding

Bij Pals Zonwering leveren wij alleen raamdecoratie en raambekleding van de allerbeste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar raamdecoratie in de vorm van vouwgordijnen, of houten raamdecoratie zoals houten shutters op maat of jaloezieën op maat, wij leveren de beste kwaliteit. Wij zijn inmiddels vast verkooppunt van textiele, aluminium, en houten raambekleding voor veel particulieren, maar we zijn ook leverancier voor bedrijven en bouwmarktketens. Kwaliteitsproducten en service vinden wij belangrijker  dan stunten met prijzen.

Raamdecoratie voor elk interieur

Bij Pals Zonwering richten we ons volledig op kwaliteit en service. Dat betekent dat u zich alleen nog druk hoeft te maken over de juiste keuze uit de uitgebreide collectie raamdecoratie voor uw interieur. Welk type raamdecoratie past er het beste in een ruimte, hoe moet de lichtinval geregeld worden, welke uitstraling wil je bereiken? Bij elk type raamdecoratie hebben we uitleg gegeven over de toepassingen, maar we helpen u graag persoonlijk met kiezen! Aarzel dus niet om even contact op te nemen voor advies of om vragen te stellen.

Naast de raamdecoratie op maat, en raambekleding kunt u bij ons ook terecht voor zonwering voor buiten. O.a. knikarmschermen, rolluiken en screens.

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!