BEL DIRECT 0172 212 054

Rolgordijnen op maat

Grote collectie rolgordijnen op maat. Wilt u een rolgordijn kopen dat geheel aan al uw wensen voldoet, dan is Pals Zonwering de aangewezen partij voor uw rolgordijnen op maat!

Met de vele materiaalkeuzes, afwerkingen, en toepassingen, kunnen wij zonder twijfel zeggen dat we specialist zijn in rolgordijnen op maat.

Duo rolgordijn, of volledig rolgordijn?

In het verleden dachten mensen niet echt na over het type rolgordijn dat ze wilden aanschaffen. De keuze voor een rolgordijn zonwerend was eigenlijk vrij beperkt en kwam uiteindelijk neer op verduisterend of lichtdoorlatend. Tegenwoordig zijn de DUO rolgordijnen ongekend populair. Door de mogelijkheid om met het licht en de inkijk te spelen, en de luxe uitstraling zijn ze een aanvulling in elk interieur.

Rolgordijnen bestellen uit onze imposante collectie? Rolgordijnen online bestellen is makkelijk, veilig, en de levertijden zijn razendsnel.  Maak direct een afspraak en wij komen graag bij u langs.

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Toont alle 2 resultaten