BEL DIRECT 0172 212 054

Zonwering reparatie en onderhoud

Een elektrisch zonnescherm met een defecte motor? Een gebroken knikarm? Vervelend, maar wij verhelpen het snel. We hebben nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Pals Zonwering uit Boskoop gaat verder dan het geven van advies en het plaatsen van uw zonwering. Wij houden graag uw zonwering in uitstekende conditie. Het hele jaar door staan onze vakmedewerkers paraat voor onderhoud- en, indien nodig, reparatiewerkzaamheden.

Naast het repareren van defecte zonwering of motor zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van uw zonwering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vervangen van band of koord bij uitvalschermen, rolluiken en screens
  • Vervangen van doeken bij zonneschermen, screens en verandazonweringen
  • Vervangen van elektrische onderdelen bij alle zonweringen
  • Vervangen van lamellen bij rolluiken
  • Opspannen van doeken bij screens en veranda zonweringen
  • Nastellen van zonneschermen
  • Afstellen van zonneschermen, rolluiken, screens en garagedeuren
  • Reparaties van rolluiken die op een obstakel zijn gelopen, bijvoorbeeld op ramen en deuren

Reparatie van uw zonwering nodig?

Maak direct een afspraak!

Reparatie Somfy elektrische motor

Als je zelf een Somfy zonwering motor opent, vervalt de garantie, dus zit je nog binnen de 5 jaar garantie, dan moet je de motor gewoon heel laten en verder laten afhandelen via Pals Zonwering. Zit je buiten de garantietermijn en twijfel je aan de werking van de motor?

Stormschade zonwering reparatie

Is uw zonwering beschadigd door storm of hagel? Neem direct contact op met uw verzekeraar en maak daarna direct een afspraak met Pals Zonwering. Wij komen langs om uw zonwering te repareren. Is uw zonweringsdoek beschadigt? Is uw knikarmscherm ontwricht? Wij repareren het graag voor u!

Screens repareren

Last van losse naden of scheuren in uw screendoek? Wij komen langs en repareren uw screens op vakkundige wijze. Indien nodig kunnen wij ook het gehele doek vervangen. Maak direct een afspraak.

Onderhoud zonwering

Waaruit bestaat het onderhoud van uw zonwering? Dit kan bestaan uit het schoonmaken van de rolluiken. Het advies is om 1 keer per 2 jaar de zonwering een onderhoudsbeurt te geven om er zo lang mogelijk van te profiteren.