Verticale jaloezieën / Verticale lamellen

Verticale jaloezieën / Verticale lamellen

Onze verticale jaloezieën op maat zijn leverbaar verschillende lamelbreedtes.

  • Leverbaar in 50mm, 70mm, 89mm, 127mm en 250mm
  • Privacy verhogend
offerte voor meer producten aanvragen

De verticale jaloezieën van Pals Zonwering zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. In onze collectie verticale jaloezieën vindt u aluminium, textiele, en kunststof lamellen.

Vochtbestendige jaloezieën

Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele verticale  lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof verticale lamellen meer trendy en strakker.

Verticale jaloezieën ook populair bij bedrijven en scholen

Door de perfecte toepassing voor grote glaspartijen, worden de lamellen vaak ook gebruikt om bijvoorbeeld kantoren te scheiden. De glazen afscheiding tussen diverse ruimtes kunnen prima worden afgeschermd met verticale jaloezieen. Bij panden met hoge ramen, denk bijvoorbeeld aan scholen, zie je ze ook vaak terug. Door de goede lichtdoorlating zijn ze prima geschikt voor grotere glazen oppervlakten.

Lamelbreedtes

Wilt u uw lamellen verticaal? Ze zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedtes en in verschillende structuren. Dit geeft u vele mogelijkheden bij de samenstelling van de verticale lamellen, en dus hoe uw interieur er uit zal zien.

Ruimte toepasbaarheid van verticale jaloezieën

Een groot voordeel van verticale jaloezieën, is het feit dat ze zeer ruim toepasbaar zijn. Ronde ramen, of schuin aflopende ramen, kunnen prima voorzien worden van dit soort jaloezieën. Ze kunnen op maat gemaakt worden per lamel, en de rails waar ze in bevestigd worden, kan op maat gebogen worden. Het is dus een oplossing voor praktisch elke ruimte.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak