BEL DIRECT 0172 212 054
Plissegordijnen

Plissegordijnen

Plisségordijnen op maat voor iedere ruimte in uw huis.

  • Grote collectie
  • Transparant of verduisterend
  • Ook rolgordijnenDe plisségordijnen van Pals Zonwering bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof van het plissé gordijn geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shades va n het plissé gordijn heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Modellen plisségordijnen

In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette®  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Plisségordijnen als zonwering

Met een “Day en Night” plissé gordijn kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak