Plissegordijnen – Plissegordijn op maat

Plissegordijnen – Plissegordijn op maat

Plisségordijnen op maat voor iedere ruimte in uw huis.

  • Grote collectie
  • Transparant of verduisterend
  • Ook rolgordijnenofferte voor meer producten aanvragen

De plisségordijnen van Pals Zonwering bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof van het plissé gordijn geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shades va n het plissé gordijn heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Wat zijn Plissegordijnen

De stof van de gordijnen is strak gevouwen, oftewel geplooid. De naam is in dat opzicht vrij logisch, want plisse is het Franse woord voor geplooid. De structuur die ontstaat ziet er erg luxe uit, en heeft een rijkere uitstraling dan een traditioneel rolgordijn. Ze worden dan ook vaak gebruikt als raamdecoratie, met als voordeel dat ze ook erg praktisch zijn! Ook verkrijgbaar als plissegordijn op maat, zodat het precies geschikt is voor uw raam.

Toepassing van Plissegordijnen

Het mooie van dit type gordijnen met name de plissegordijn op maat, is de unieke mogelijkheid om ze van boven en beneden te kunnen bewegen. Ze kunnen uiteraard worden gebruikt als een traditioneel rolgordijn, maar ook simpel in het midden van het raam gepositioneerd worden. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld niet naar binnen kijken, maar is er wel een maximale lichtinval.

Modellen plisségordijnen

In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette®  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Plisségordijnen als zonwering

Met een “Day en Night” plissé gordijn kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing, mede door de plissegordijn op maat.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak