Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijnen op maat voor iedere ruimte in uw huis.

  • Grote collectie
  • Transparant of verduisterend
  • Ook rolgordijnenofferte voor meer producten aanvragen

Duo rolgordijnen zijn een stijlvolle blikvanger voor ieder raam

In de ruime duo rolgordijn op maat collectie van Pals Zonwering uit Boskoop is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. Zoekt u een duo rolgordijn op maat, dan zijn wij er zeker van dat u bij ons de perfecte match zult vinden!

Collectie duo rolgordijnen

De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Bij een duo rolgordijn op maat, ook wel roljaloezie op genoemd,  zijn er vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een roljaloezie toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette

De voordelen van duo rolgordijnen

De poulariteit van de duo rolgordijnen ten opzichte van de klassieke rolgordijnen, is te danken aan de mogelijkheid te spelen met de lichtinval. Bij een standaard rolgordijn is er slechts een keuze uit volledig gesloten, of omhoog, zodat er licht doorgelaten kan worden. Bij duo rolgordijnen is er een tussenoplossing. Door de 2 panelen gelijk aan elkaar te zetten, is er voldoende lichtinval, maar heb je meer privacy doordat er deels nog steeds bedekking is. Daarnaast zien de duo rolgordijnen er zeer stijlvol uit, en is de functionaliteit dus gecombineerd met een echte blikvanger.

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak