Lichtdoorlatend of verduisterend rolgordijn op maat

Lichtdoorlatend of verduisterend rolgordijn op maat

Rolgordijnen op maat voor iedere ruimte in uw huis.




offerte voor meer producten aanvragen

In de grote collectie rolgordijnen van Pals Zonwering uit Boskoop is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparantie en dessins kunt u eindeloos variëren. Kies voor een verduisterend rolgordijn op maat, een dag en nacht rolgordijn, of een transparante versie, we hebben ze allemaal!.

Variatie met een rolgordijn op maat

Wij hebben stofkwaliteiten met verschillende lichttransparantie, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Bediening van de rolgordijnen

Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. Dit laatste systeem is erg handig als u kinderen heeft, aangezien de softraise erg kindveilig is!

Voor elke woonruimte een oplossing

Bij ons kunt u een transparant of verduisterend rolgordijn op maat bestellen met voldoende keus en toepassingen. Lange rolgordijnen om hoge ruimtes te verduisteren, een verduisterend rolgordijn op maat voor een heerlijke nachtrust, mooie rolgordijnen om de woonkamer karakter te geven, u vindt het bij Pals Zonwering.  Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het rolgordijn dakraam monteert u de zonwerende rolgordijnen in een lichtdichte cassette, zo is uw complete rolgordijn zonwerend.

Kwaliteit boven alles

Alle maten rolgordijnen kunt u bij ons bestellen. Wij gaan voor kwaliteit en zijn geen prijsvechter, maar met onze professionele zonweringen, kunnen we gerust zeggen dat ze gezien de prijs alsnog goedkope rolgordijnen zijn!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak