BEL DIRECT 0172 212 054
Houten shutters op maat

Houten shutters op maat

Onze sfeervolle houten shutters op maat zijn leverbaar verschillende lamelbreedtes en ook de bediening kunt u zelf kiezen.

  • Leverbaar in 63mm, 76mm, 89mm en 114mm
  • Privacy verhogend
  • Zomer en winter isolerend
Kleur
Clear selection


SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,

Onze sfeervolle houten shutter op maat zijn leverbaar in de mooie en scherp geprijsde Classic lijn en voor iedere wens vindt u uw shutter in de Classic + lijn. Leverbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 63mm, 76mm, 89mm en 114mm. Bedienbaar met een tilt voor een klassieke uitstraling of verborgen rod voor een modernere look.

Houten shutters in montageframe

De shutters worden in montageframes geplaatst om zo een optimale lichtafsluiting te realiseren. Ook is het mogelijk om de shutters in een vouw- of schuifrailsysteem af te hangen, vooral nuttig bij grotere afmetingen.

Voordelen van shutters

Met onze houten shutter ademt uw huis of kantoor warmte en sfeer, een verrijking van ieder interieur met daarnaast vele voordelen, zoals perfect te reguleren licht inval voor een optimale verhouding tussen privacy en functie, lezen, tablet of tv kijken zonder fel licht. Maar ook isolerend, in de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer buiten. En met de shutter raamdecoratie, kan dat alles met behoud van sfeer.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak