Houten shutters op maat

Houten shutters op maat

Onze sfeervolle houten shutters op maat zijn leverbaar verschillende lamelbreedtes en ook de bediening kunt u zelf kiezen.

  • Leverbaar in 63mm, 76mm, 89mm en 114mm
  • Privacy verhogend
  • Zomer en winter isolerend
Kleur :
Reset


offerte voor meer producten aanvragen

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Onze sfeervolle houten shutter op maat zijn leverbaar in de mooie en scherp geprijsde Classic lijn en voor iedere wens vindt u uw shutter in de Classic + lijn. Leverbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 63mm, 76mm, 89mm en 114mm. Bedienbaar met een tilt voor een klassieke uitstraling of verborgen rod voor een modernere look.

Houten shutters in montageframe

De houten shutters op maat worden in montageframes geplaatst om zo een optimale lichtafsluiting te realiseren. Ook is het mogelijk om de shutters in een vouw- of schuifrailsysteem af te hangen, vooral nuttig bij grotere afmetingen.

Voordelen van shutters

Met onze shutter op maat ademt uw huis of kantoor warmte en sfeer, een verrijking van ieder interieur met daarnaast vele voordelen, zoals perfect te reguleren licht inval voor een optimale verhouding tussen privacy en functie, lezen, tablet of tv kijken zonder fel licht. Maar ook isolerend, in de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer buiten. En met de shutters raamdecoratie, kan dat alles met behoud van sfeer.

 

Shutters zijn een echte blikvanger

Naast dat de shutter op maat erg functioneel en gebruiksvriendelijk is, kiezen veel mensen voor houten shutters omdat ze er prachtig uitzien. Ze kunnen een kamer een romantische uitstraling geven, maar strak wit uitgevoerd kunnen ze ook prima in een modern interieur. Waar ze ook worden toegepast, houten shutters zien er luxe uit en zijn een verrijking voor ieder raam.

Duurzaam en waardevol

Houten shutters op maat zijn dankzij het materiaal en de stevige constructie een zeer duurzame oplossing als raamdecoratie. Vanwege deze duurzaamheid, en de luxe uitstraling, zijn ze tevens een waardevermeerdering voor uw woning! Vaak kunt u ze zelfs meefinancieren in de hypotheek, waardoor u zelf niet ineens een groot bedrag kwijt bent voor de inrichting!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak