BEL DIRECT 0172 212 054

Somfy motor installeren of repareren?

TaHoma Box | Buitenzonwering | Rolluiken

Somfy TaHoma box

  • Geen abonnement
  • Levenslang updates
  • Uit te breiden

Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet, waar u ook bent en wanneer u dat wilt.

Maak (tijds)scenario’s voor aangesloten apparatuur of laat uw woning automatisch reageren op de omstandigheden door gebruik te maken van sensoren. Met Somfy Smart Home beweegt uw huis mee met uw leefritme.

TaHoma Box: makkelijk bedienen en altijd verbonden

Somfy Smart home zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met uw huis, zodat u altijd en overal de aangesloten producten in uw woning kunt bedienen en monitoren via de app op uw smartphone.

De oplossingen van Somfy zijn gebruiksvriendelijk en de installatie is eenvoudig. U kunt op elk moment naar wens producten toevoegen aan het systeem.

TaHoma box Somfy

Somfy Smart Home is voor iedereen geschikt die houden van comfort en het zichzelf graag wat gemakkelijker maken.

Wilt u graag een oogje in het zeil houden thuis, houdt u van slimme handigheidjes in huis en voor iedereen die slimmer om wil gaan met energie en verlichting. Pals Zonwering vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn gecertificeerd installateur van Somfy producten.

Advies op maat en inmeten op locatie

Wij hebben geen showroom. U kunt wel bij ons terecht voor alle soorten buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Denk aan knikarmschermen, markiezen, rolluiken, screens, horren en uitvalschermen.

Komt u er zelf niet uit? Vraag dan gerust advies aan een van onze specialisten. Natuurlijk komen we graag bij u thuis langs om op te meten en ter plekke te kijken wat wijsheid is. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur.

Bel mij terug

Altijd gratis advies over Somfy apparatuur

Voor buitenzonwering, rolluiken en raamdecoratie