Verduisterende vouwgordijnen op maat

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat

  • Altijd kamerhoog
  • Eenvoudig onderhoud
  • Altijd strak met baleinspannersofferte voor meer producten aanvragen

Vouwgordijnen zijn stijlvol en praktisch in elk interieur. Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden en uitvoeringen zijn ze tijdloos en passen ze in elk interieur. Van klassiek tot modern, voor elke uitstraling is er een passend vouwgordijn te vinden.

Samenstelling van vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwen de vouwgordijnen op tot een pakket. Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af. Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkant.

Naadloze vouwgordijnen

99% van alle vouwgordijnstoffen zijn kamerhoog.  Hierdoor kunnen bijna alle vouwgordijnen op maat naadloos geconfectioneerd worden. Kies voor transparantie, of voor verduisterende vouwgordijnen, de keuze is zeer uitgebreid.

Bediening

Het geruisloze Easy-Lift kettingsysteem zorgt ervoor dat u uw vouwgordijn op een soepele en comfortabele manier kan op- of neerlaten. De unieke gepatenteerde overbrenging brengt een zeer lichte bediening, ook bij grotere vouwgordijnen.

Ruime toepasbaarheid en controle

Doordat het zeer eenvoudig is om de vouwgordijnen te positioneren, is er veel vrijheid in de mate van lichtdoorlatendheid. Aangezien ze ook van verduisterend materiaal kunnen worden gemaakt, zijn ze ook geschikt om een ruimte geheel donker te maken, handig voor de slaapkamer, of om van de woonkamer een bioscoop te maken.

Alhoewel vouwgordijnen vanwege het systeem iets kwetsbaarder kunnen zijn andere soorten raamdecoratie, hebben ze als grote voordeel, dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Zowel uitgevouwen, of helemaal naar boven getrokken, nemen ze maar een klein oppervlak in beslag.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak