BEL DIRECT 0172 212 054
Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat

  • Altijd kamerhoog
  • Eenvoudig onderhoud
  • Altijd strak met baleinspannersVouwgordijnen op maat zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwen de vouwgordijnen op tot een pakket.

Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af. Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkant.

Naadloze vouwgordijnen

99% van alle vouwgordijnstoffen zijn kamerhoog.  Hierdoor kunnen bijna alle vouwgordijnen op maat naadloos geconfectioneerd worden. Kies voor transparantie, of voor verduisterende vouwgordijnen, de keuze is zeer uitgebreid.

Bediening

Het geruisloze Easy-Lift kettingsysteem zorgt ervoor dat u uw vouwgordijn op een soepele en comfortabele manier kan op- of neerlaten. De unieke gepatenteerde overbrenging brengt een zeer lichte bediening, ook bij grotere vouwgordijnen.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak