Plisse hordeur

Plisse hordeur

De beste hordeur ooit bedacht. In de plissé hordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt.

  • Hoogte van 179cm t/m 272 cm
  • Breedte max. 96 cm, 130 cm, 160 cm en max 190 cm
  • Ideaal als hordeur voor openslaande deuren, dubbele schuifdeur of tuindeur
Kleur :
RAL9001
RAL9010
+ -18 meer
Resetofferte voor meer producten aanvragen

De beste hordeur ooit bedacht. In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt, zoals bij de rolhordeur. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is bij een rolhordeur. Hor openslaande deuren, daarbij is het eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur, schuifpui, of als hor voor openslaande deuren.

Techniek plissé hordeur

Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette van de plisse horren kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter. Het gaas vouwt zich op in een cassette, welke tussen solide geleiders zit. Dankzij een speciaal veersysteem kan de Plissehor vrijwel overal worden toegepast, en de wind heeft geen enkele grip op het gaas.

Gaas plissé hordeur

Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas van de plisse hordeur beter zichtbaar is. Het gaas van de plisse hor is ook UV-bestendig en rotvrij.

Bediening

De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt. Zo gaat uw plisse hordeur op maat ook nog eens extra lang mee!

Treklijst

De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft.

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak