Vaste hordeur op maat

Vaste hordeur op maat

De basis hordeur die bijna overal toepasbaar is.

  • Stevig frame
  • Stootrand aan onderzijdeofferte voor meer producten aanvragen

De allround oplossing met een vaste hordeur op maat

De vaste hordeur op maat is bij de meeste mensen wel bekend. Middels scharnieren kan deze zowel voor als achter de gewone deur worden geplaatst. Helaas hebben veel mensen ervaring met de goedkope modellen, die zwabberend open en dicht gaan, en vrij snel beschadigd raken of kapot gaan. Zonde, want dit product kan een perfecte oplossing bieden tegen ongewenste vliegende gasten. Lees ook verder voor de rolhordeur op maat.

Betrouwbare en duurzame hordeur

Mensen zijn soms bang dat een vaste hordeur het risico meebrengt, dat deze iets gaat hangen, waardoor hij over de grond schaaft. Niet geheel onterecht, aangezien goedkope modellen dit inderdaad vaak gaan doen. De vaste hordeuren van Pals Zonwering zijn echter zeer solide dankzij de stevige constructie. Doordat de verbindingen volledig haaks op elkaar staan met brede profielen, is kromtrekken verleden tijd. De deur zal altijd netjes recht blijven zitten, en soepel open en dicht gaan!

Onderhoudsarme vaste hordeur

De vaste hordeuren zijn eenvoudig te monteren. Door de scharnieren waar de deur mee is bevestigd, kan hij ook eenvoudig worden weggehaald. In de wintermaanden kun je hem dus simpelweg opbergen, wat bijdraagt aan de levensduur. Daarnaast is dit type hordeur erg makkelijk schoon te houden, door met een vochtige doek, of stofzuiger met een borstel het gaas af te nemen.

Snel gemonteerd in vele afmetingen

Een vaste hordeur is door ons vrijwel altijd zeer snel te leveren. Als u de afmetingen doorgeeft produceren wij een hordeur op maat, die met enkele scharnieren in een handomdraai gemonteerd kan worden. Als de hordeur er eenmaal in zit, is hij vrijwel onderhoudsvrij, en zeer weerbestendig. Uiteraard leveren we scharnieren van een hoge kwaliteit, waardoor zwabberen en snelle defecten verleden tijd zijn!

Naast de vaste hordeur hebben wij een ook rolhordeur op maat. Het gaas rolt zich op als het ware, waardoor deze ook ruimtebesparend is in tegenstelling tot een deur. De rolhordeur op maat is ook verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een hordeur kopen doe je bij Pals Zonwering

De basis vaste hordeur op maat is snel besteld bij Pals Zonwering. Zodra u het offerteformulier in heeft gevuld nemen we contact met u op en gaan we aan de slag.  Dus wilt u een vaste hordeur kopen, twijfel niet, en vul direct het offerteformulier in!

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Alphen aan den Rijn,  Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak