BEL DIRECT 0172 212 054
Vaste hordeur op maat

Vaste hordeur op maat

De basis hordeur die bijna overal toepasbaar is.

  • Stevig frame
  • Stootrand aan onderzijdeDe allround oplossing met een vaste hordeur op maat

De vaste hordeur op maat is bij de meeste mensen wel bekend. Middels scharnieren kan deze zowel voor als achter de gewone deur worden geplaatst. Helaas hebben veel mensen ervaring met de goedkope modellen, die zwabberend open en dicht gaan, en vrij snel beschadigd raken of kapot gaan. Zonde, want dit product kan een perfecte oplossing bieden tegen ongewenste vliegende gasten.

Snel gemonteerd in vele afmetingen

Een vaste hordeur is door ons vrijwel altijd zeer snel te leveren. Als u de afmetingen doorgeeft produceren wij een hordeur op maat, die met enkele scharnieren in een handomdraai gemonteerd kan worden. Als de hordeur er eenmaal in zit, is hij vrijwel onderhoudsvrij, en zeer weerbestendig. Uiteraard leveren we scharnieren van een hoge kwaliteit, waardoor zwabberen en snelle defecten verleden tijd zijn!

Een hordeur kopen doe je bij Pals Zonwering

De basis vaste hordeur op maat is snel besteld bij Pals Zonwering. Zodra u het offerteformulier in heeft gevuld nemen we contact met u op en gaan we aan de slag.  Dus wilt u een vaste hordeur kopen, twijfel niet, en vul direct het offerteformulier in!

Wij leveren onze producten o.a. in de volgende plaatsen:
Boskoop, Zevenhuizen, Moordrecht, Zoetermeer, Benthuizen, Reeuwijk, Moerkapelle, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Waddinxveen, Ter Aar, Zwammerdam, Aarlanderveen, Woubrugge, Hazerswoude.

Staat uw locatie er niet bij? Neem dan even contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak