Raamhor: soepele rolhor op maat

Raamhor: soepele rolhor op maat

Raamrolhor op maat die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening , ook nog eens razendsnel te leveren is.

  • Afgeschuinde cassette in 4 kleuren
  • “op-de-dag” of “in-de-dag” te monteren
  • Afdichtingborstel aan onderzijde

Breedte: 40 t/m 140 cm
Hoogte: 30 t/m 240 cm

Kleur :
RAL9001
RAL9010
RAL 7016
Zilver
+ -16 meer
Resetofferte voor meer producten aanvragen

Exclusieve maatwerk raamhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening , ook nog eens razendsnel te leveren is. Geen gedoe meer met een uitneembaar horraam, of een vastgespeld gaasje voor uw raam, kies voor kwaliteit en gebruiksgemak! Ga voor een rolhor op maat!

Kwaliteit en uitstraling

Veel mensen hebben ervaring met de goedkope oplossingen uit de bouwmarkt. Latjes op maat zagen, en deze met veel pijn en moeite in elkaar drukken. Vervolgens kan deze alleen worden bevestigd met schuifjes om hem op z’n plek te houden, of met vrij slappe scharnieren die snel lam worden, of stuk gaan. Ook situaties waarbij men het gaas voor het raam bevestigd met spijkers of punaises kom je vaak tegen. Dit is nu verleden tijd, met de stevige, flexibele, en duurzame raamrolhor op maat.

Techniek rolhor

In de afgeschuinde cassette van de raamhor bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat van de rolhor zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Geleiders

De aluminium geleiders van de rolhor raam zijn zowel geschikt voor “op-de-dag” als “in-de-dag” montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

Onderlat

De onderlat is voorzien van een afdichtingsborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen van de hor raam kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor deze raamhor op maat zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Hor voor raam nodig? Kies voor de kwaliteit van een rolhor op maat!

Waarom kiezen voor een raamrolhor

De raamrolhor biedt vele voordelen ten opzichte van de standaard verouderde oplossingen. De bediening is eenvoudig, door de soepele werking kunnen zelfs kinderen met gemak de rolhor bedienen. In tegenstelling tot de andere oplossingen, is de rolhor op maat vrijwel onzichtbaar, als deze niet dicht zit. Hij rolt zich netjes op in de cassette, waardoor hij moeiteloos wegvalt tegen het kozijn. Dankzij de techniek en kwaliteit, gaat de rolhor zeer lang mee, en hoef je niet na enkele jaren vervanging te kopen.

 

Inmeten en monteren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat, ook in de avonduren of op zaterdag. Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Maak direct een afspraak